Yukarı Kayalar Ortaokulu

Vizyon: Çocuklarımızın özgüvenini sağlayan ideallerini gerçekleştirebileceği bölgesinde takdir ve tercih edilen kurum olmak.

Misyon: Mutlu, başarılı, sağlıklı, ilkeli, duyarlı, açık fikirli, araştıran-sorgulayan, iletişim becerileri gelişmiş, öğrenmeye ve yeniliklere açık, öz değerlendirme yapabilen, işbirliğine yatkın, yaratıcı ve eleştirel düşünen, akılcı, cesaretli, çok yönlü gelişimi önemseyen, kendi öğrenmesinin sorumluluğunu alan, ulusal kültürünü özümsemiş, aynı zamanda küresel bakış açısına sahip bireyler yetiştirmektir.

Başarılar:

Bağlantı: Uydu İnternet (VSAT)
Yabancı Dil: İNGİLİZCE
Servis Bilgisi: ÖĞRETMENLERİN SERVİSİ SABAH GİDİP İKİNDİDE GELİYOR.AYRICA KÖYDE 6-7 TANE SERVİS HER SABAH İLÇEYE İNİP AKŞAM DÖNERLER.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://yukarikayalaroo.meb.k12.tr

Adres - KAYALAR KÖYÜ YUKARI KAYALAR MEZRASI YUKARI KAYALAR KÜME EVLERİ YUKARI KAYALAR BLOK NO 160 ŞEMDİNLİ / HAKKARİ

Öğretim Şekli :TAM GÜN

Yerleşim Yeri - İRAN SINIRINA YAKIN, YÜKSEK RAKIMLI YAZIN YEŞİL VE SERİN, KIŞIN ÇOK KAR OLUR.

Ulaşım OKUL TAŞIMA MERKEZİDİR. ÖĞRETMENLER OKULA İLÇEDEN SERVİSLE GİDİP GELİYOR.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İL MERKEZİNE 150 KM, İLÇE MERKEZİNE 26 KM´DİR.